Onderhoud

Een rieten kap heeft natuurlijk een prachtig uiterlijk. De verschillende fasen van het “leven” van een rieten kap geeft het aangezicht van uw woning nog meer aanzien. Van de frisse gouden gloed van een nieuw dak tot de karakteristieke donkere kleur bij oudere daken. Zoals ieder natuurproduct is een rieten dak aan onderhoud onderhevig. Het onderhoud wat wij verrichten op de daken van onze klanten zorgt voor een flinke verlenging van de levensduur van de rieten kap.

Voorkom problemen

Door periodiek onderhoud te laten plegen door een vakkundige rietdekker, voorkomt u dat eventuele, soms niet zichtbare slechte plekken, in uw dak in de nabij toekomst voor problemen gaan zorgen. Naast het voorkomen van bijvoorbeeld lekkages door het ontstaan van gaten, stelt u ook drastischere maatregelen zoals renovatie of complete vernieuwing jaren uit. Mits, u met enige regelmaat uw dak laat nakijken door uw rietdekker.

De rietdekkers aan het werk | Rietdekkersbedrijf Scholman

Goed uitgevoerd onderhoud verlengt de levensduur van uw rieten dak!

Onderhoud nodig?

Voorkomen is beter dan genezen. Is het al erg lang geleden dat uw dak is nagekeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Neem contact op