Nieuw rieten dak

Een rieten kap geeft het uiterlijk van een woning net dat beetje extra. Als een echt ambacht wordt een rieten dak nog altijd opgedekt zoals in vroegere tijden. Geen bouwpakketten of snelle oplossingen. Bij rieten daken liggen de kwaliteiten niet in innovatie maar in het vakmanschap. Ieder deel van het dak wordt op vakkundige wijze met hand gelegd en gestopt. Dat ziet u terug in de charme van een goed gedekte rieten kap. 

Vakmensen

Een compleet nieuwe rieten kap laten opdekken, is een enorm project. Echter door het project te laten uitvoeren door vakmensen met een gedegen achtergrond in het ambachtelijk rietdekken, wordt u als klant de zorg uit handen genomen. Rietdekkersbedrijf Scholman denkt graag met u mee vanaf het plannen van de werkzaamheden tot het aansmeren van de nokvorsten. Iedere stap van de werkzaamheden worden u op voorhand uitgelegd, zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Een nieuwe opgedekte rieten dak | Rietdekkersbedrijf Scholman

Een nieuw opgeleverde rieten kap

Wat voor u?

Overweegt u om een nieuw rieten dak te laten opdekken op uw woning? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u vrijblijvend een passende offerte bieden om u te voorzien van een prachtig rieten dak. Wij leggen rieten daken op nieuwbouw woningen en vervangen daken van bestaande panden.

Neem contact op